Chcete-li si zpříjemnit nedělní odpoledne nebo vyzkoušet něco nového. pusťte se do výroby nepečeného čokoládového dortu - třeba s s borůvkovou ozdobou. Recept Martiny Benové, zakladatelky pekařské firmy SweetCake, ale musíte začít připravovat s denním předstihem. 

Co budeme potřebovat:

50 g rozpuštěného másla
125 g sušenek (např. tmavé BeBe nebo i piškoty)
200 g čokolády na vaření
100 g cukru krupice
250 ml smetany ke šlehání
2 bílky
2 lžíce kakaa
borůvky

Na ozdobení:

čokoláda rozpuštěná s trochou másla

Zbývá vám ještě 60 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se