Pouštíme do světa jen stoprocentní pivo, špatnou várku jsme ještě neuvařili. Umím si v hlavě představit, jak by mělo pivo chutnat, říká sládek Adam Matuška. Před deseti lety jeho otec založil úspěšný minipivovar. Táta o něm mluvil 30 let, začínali jsme v garáži, k první várce to byly dva roky, líčí muž, který letos v Praze otevřel podnik Dva kohouti. Potřeba je hlavně pokora a úcta k řemeslu. Příležitostí napít se je hrozně moc, je velmi tenká hranice, aby do toho člověk nesklouzl, dodává.
Tento článek máteje zdarma.
Když si předplatíte HN, budete moci číst všechny naše články nejen na vašem aktuálním připojení.
Vaše předplatné brzy skončí. Předplaťte si HN a můžete i nadále číst všechny naše články.
Nyní první 2 měsíce jen za 40 Kč.
- Veškerý obsah HN.cz
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Ukládejte si články na později
- Všechny články v audioverzi + playlist
Zaujal vás článek? Pošlete odkaz svým přátelům!
Tento článek je odemčený.
Na tomto místě můžete odemykat zamčené články přátelům, když si pořídíte
předplatné.
Vyberte způsob sdílení