Po návratu z několikaletého pobytu v australském Sydney hledal Marek Farník podnikatelskou příležitost. Od protinožců si s manželkou přivezli nápad - otevřít juice bar, kde budou prodávat ovocné nápoje z právě vymačkaných plodů. Dnes firma UGO juice bar provozuje 14 obchodů, z toho 10 z nich mají v rukách franšízanti.
"V Austrálii nás oslovila atmosféra zdravého životního stylu, kterým tam bary pulzovaly. Doufali jsme, že nápad půjde aplikovat na našem trhu. Navíc v roce 2005 nebyla v tomto oboru v Česku konkurence," vypráví Farník.
Zbývá vám ještě 90 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
- První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Všechny články v audioverzi + playlist
Zaujal vás článek? Pošlete odkaz svým přátelům!
Tento článek je zamčený.
Na tomto místě můžete odemykat zamčené články přátelům, když si pořídíte
předplatné.
Vyberte způsob sdílení