Na začátku jsem byla jen já a dvě holky, které to se mnou táhly 18 hodin denně. Nepoužíváme žádné polotovary, jen základní suroviny, naší zmrzliny můžete sníst klidně litr na posezení, špatně vám nebude, říká L'udmila Abrhám, zakladatelka Puro Gelato, která má v Praze čtyři pobočky. Lidi rádi experimentují, máme příchutě i vanilkový rohlíček nebo zmrzlinu bez cukru z černého uhlí, dodává.
Tento článek máteje zdarma.
Když si předplatíte HN, budete moci číst všechny naše články nejen na vašem aktuálním připojení.
Vaše předplatné brzy skončí. Předplaťte si HN a můžete i nadále číst všechny naše články.
Nyní první 2 měsíce jen za 40 Kč.
- Veškerý obsah HN.cz
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Ukládejte si články na později
- Všechny články v audioverzi + playlist
Zaujal vás článek? Pošlete odkaz svým přátelům!
Tento článek je odemčený.
Na tomto místě můžete odemykat zamčené články přátelům, když si pořídíte
předplatné.
Vyberte způsob sdílení