- První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Nově všechny články v audioverzi
Západní fast foody úspěšně dobývají Indii. Co je na nich tak přitažlivého?
[name_short]
[notes.note_1]
[notes.note_2]
[name]
[notes.note_1]
[email]
Přihlášený uživatel
[number]
Platnost do: [valid.month]/[valid.year]
Možnost kdykoliv zrušit
Upozornění 2 dny před automatickou obnovou předplatného
Odesláním objednávky beru na vědomí, že mé osobní údaje budou zpracovány dle Zásad ochrany osobních a dalších zpracovávaných údajů, a souhlasím se Všeobecnými obchodními podmínkami vydavatelství Economia, a.s.
Beru na vědomí, že budu dostávat obchodní sdělení, týkající se objednaných či obdobných produktů a služeb společnosti Economia, a.s. Odmítnout zasílání
Můžete si prohlédnout kompletní nabídku,
která obsahuje předplatné i na delší období a tištěné vydání.
Jste přihlášený
Pokud potřebujete poradit, napište nám, nebo zavolejte na +420 233 071 111
Pokud potřebujete poradit, napište nám, nebo zavolejte na +420 233 071 111
Mladí Indové objevili kouzlo západního občerstvení. Další expanzi brání nedostatek nemovitostí a domácí konkurence.
Zbývá vám ještě 95 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
Máte již předplatné?
Přihlásit se
Téma: jídlo
Českou gastronomii chválím, ale jestli by v něčem mohla jít dál, je to přijímání zpětné vazby,“ říká herec Lukáš Hejlík, autor Gastromapy a několika knih o českých restauracích. Jídlo a podniky po celém Česku hodnotí dlouhá léta a někde ho...
Spotlight
29. 4. 2024 ▪ 27:58 min.
Život se zvířaty
Cvrčci v granulích? Miliardový byznys jde s trendy a zákazníci slyší na odlišnosti
11. 4. 2024 ▪ 7 min. čtení
Nevypadá to jako něco, co byste si sami uvařili? Nejezte to, radí odborník
5. 3. 2024 ▪ 4 min. čtení
Šéf Kellogg’s doporučil chudým, ať večeří cereálie. Teď sklízí kritiku a přirovnání k francouzské královně
29. 2. 2024 ▪ 4 min. čtení
Téma: jídlo
Všude za sebe platím. Za jídlo jsem schopný nechat v restauracích i 50 tisíc za měsíc
Českou gastronomii chválím, ale jestli by v něčem mohla jít dál, je to přijímání zpětné vazby,“ říká herec Lukáš Hejlík, autor Gastromapy a několika knih o českých restauracích. Jídlo a podniky po celém Česku hodnotí dlouhá léta a někde ho...
Spotlight
29. 4. 2024 ▪ 27:58 min.
Život se zvířaty
Cvrčci v granulích? Miliardový byznys jde s trendy a zákazníci slyší na odlišnosti
11. 4. 2024 ▪ 7 min. čtení
Spotlight
Špatná strava má větší podíl na úmrtích než alkohol a kouření. Základ je ovoce a zelenina, klidně i svíčková
3. 4. 2024 ▪ 2 min. čtení
Nevypadá to jako něco, co byste si sami uvařili? Nejezte to, radí odborník
5. 3. 2024 ▪ 4 min. čtení
Šéf Kellogg’s doporučil chudým, ať večeří cereálie. Teď sklízí kritiku a přirovnání k francouzské královně
29. 2. 2024 ▪ 4 min. čtení
Vybíráme z HN
Nejdřív zrušili bakalářské práce, teď VŠE zkrátí studium na magistra u poptávaného oboru
Pouhý rok výuky, pak několikaměsíční praxe a diplomová práce bude nově stačit k získání magisterského titulu. A to na Fakultě podnikohospodářské...
26. 4. 2024 ▪ 4 min. čtení
#datavize
Miliardová Taylor Swift
Zpěvačka Taylor Swift tvoří rekordy téměř ve všem, co udělá. Její nové album The Tortured Poets Department není výjimkou. Během prvního dne po...
1. 5. 2024 ▪ 1 min. čtení
Máme se bát druhé inflační vlny?
Skutečně bylo po noční party uklizeno? Bude tomu skoro 1,5 roku, kdy centrální banky pochopily, že musí vysokými úrokovými sazbami zkrotit...
30. 4. 2024 ▪ 3 min. čtení