Český pivovarnický trh zažívá nejlepší rozmach své novodobé historie. Tvrdí to sládek Josef Krýsl, kterého už osm let živí to, co sám označuje jako „pivní inženýring“.
Jezdí po světě i po tuzemsku, vaří nejrůznější druhy piv, školí sládky a sám některé pivovary projektuje a staví. Ty malé, restaurační. Může srovnávat.
Skoro 30 let pracoval v Plzeňském Prazdroji, odkud odcházel z pozice manažera, který měl na starosti kvalitu a péči o produkty v restauracích. „Tradičnímu ležáku budou víc a víc konkurovat nejrůznější svrchně kvašená piva s pestrou vůní a chutí,“ říká Krýsl.
Ještě na vás čeká 90 % článku. S předplatným HN můžete začít číst bez omezení a získáte plno dalších výhod!
Máte již předplatné? Přihlaste se.
Nebo si kupte jen tento článek za 19 Kč.
Nákup jednoho článku
Zadejte e-mailovou adresu
Zadejte e-mailovou adresu. Zadaná e-mailová adresa je ve špatném formátu.
Máte již účet? Přihlaste se.
Na e-mailovou adresu vám pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste si článek mohli po přihlášení kdykoliv přečíst.
Přihlaste se
Zdá se, že už se známe
Pod vámi uvedenou e-mailovou adresou již evidujeme uživatelský účet. Přihlaste se.
Nemáte ještě účet? Zpět na zadání e-mailu »
Jste přihlášen jako
Na e-mailovou adresu vám pošleme potvrzení o platbě.